El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ibi vol documentar el confinament del seu veïnat

Una jove jugant a golf en sa casa durant el confinament.

Demanen tota mena de documents: fotografies, vídeos, dibuixos, textos, àudios, per a crear un fons documental.

L'arxiu municipal d'Ibi està preparant un fons documental que reculla les experiències del veïnat del municipi durant l'estat de confinament. Sol·liciten contingut fotogràfic i audiovisual per a constituir les #memoriesdelconfinament.

Demanen tota mena de documents: fotografies, vídeos, dibuixos, textos, àudios, per a crear un fons documental. S'anima a participar en tota la població, tant a adults com a joves i fins i tot a xiquets, cadascú donant "una perspectiva diferent, reflex de la seua realitat i la seua experiència, la qual cosa farà més enriquidor el resultat final d'aquest projecte", informen en una nota de premsa.

Les persones interessades poden enviar les seues aportacions per correu electrònic a archivo@ibi.es, en forma d'arxiu adjunt o usant serveis gratuïts d'intercanvi de fitxers, com Wetransfer, en cas que ocupen gran grandària. L'autor o autora ha d'indicar que se cedeixen els drets de reproducció, distribució, consulta i posada a la disposició del públic i difusió per a la investigació. Quan s'envie el material, s'ha de fer constar l'autor, la ubicació i un títol o xicoteta descripció per a identificar el contingut.