El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

La Patronal IBIAE ajudarà les empreses de la Foia a buscar persones treballadores qualificades

Responsables d'IBIAE

Aquelles persones que estiguen interessades poden enviar al seu currículum a www.ibiae.com/colocacion

El servei de col.locació i orientació és una gran novetat i una eina molt útil perquè l'empresariat de la zona trobe perfils laborals adequats

L'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca, juntament amb els ajuntaments d'Ibi i Onil ha posat en marxa durant aquest mes de setembre un servei de col·locació i orientació per a incorporar a professionals amb qualificació de nivell mitjà a les empreses de la Foia de Castalla.

Aquest projecte s'ha iniciat per la falta de treballadors en algunes competències dins de la indústria i un dels objectius es facilitar a aquestes empreses el fet de poder contractar personal qualificat relacionat amb la indústria metall-mecànica-plàstica.

IBIAE contactarà amb les empreses per a buscar ofertes i completar les necessitats amb les competències personals que es necessiten. Després se seleccionaran als treballadors que compleixen els requisits. A més IBIAE també rebrà els currículums d'aquelles persones que estiguen interessades a través de la web www.ibiae.com/colocacion, i aquells que estiguen seleccionats seran entrevistats per tal de veure les seues competències en aquest sector industrial.

Les persones que compleixen les condiciones de l'empresa formaran part d'una base de dades, aquelles que no compleixen aquests requisits rebran informació per a poder formar-se per tal de poder augmentar les seues opcions laborals.

Aquest projecte estarà avaluant-se per tal de veure els resultats. El president de IBIAE, Pedro Prieto, ha explicat que: "com a conseqüència de les demandes que s'han generat a la indústria de la Foia de Castalla, hem considerat aquest nou sistema de col·locació de personal, ja que necessitem persones que desitgen involucrar-se. Es necessita molta mà d'obra qualificada per als llocs de treball que estan generant-se".