El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IBIAE signa un conveni amb l'Ajuntament d'Onil en matèria industrial

D'esquerra a dreta: Prados Vicent (regidora d'Indústria), Humi Guill (alcaldessa) i Pedro Prieto (president d'IBIAE)
L'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca ha realitzat un estudi amb les necessitats de les empreses colivenques

Aquesta setmana es va signar en el consistori de la vila colivenca un conveni de col·laboració entre IBIAE i l'Ajuntament d'Onil. Les parts rubricaren un acord en matèria industrial.  Aquest estudi ha sigut elaborat a partir d'entrevistes individuals amb mig centenar d'empreses, arreplegant tots els elements que es podrien millorar en l'àmbit industrial i empresarial. Les conclusions posen l'accent en la millora dels polígons industrials, formació així com en la difusió i imatge de la indústria.

Aquesta setmana es va signar en el consistori de la vila colivenca un conveni de col·laboració entre IBIAE i l'Ajuntament d'Onil. Les parts rubricaren un acord en matèria industrial.

L'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca ha fet un estudi elaborat a partir d'entrevistes individuals amb mig centenar d'empreses, arreplegant tots els elements que es podrien millorar en l'àmbit industrial i empresarial. Les conclusions posen l'accent en la millora dels polígons industrials, formació així com en la difusió i imatge de la indústria. 

IBIAE ha presentat una sèrie d'accions perquè siguen realitzades al llarg del 2017. D'elles, cal subratllar les següents: millora dels polígons, foment de la recuperació de professions, captació d'empreses i suport als nous empresaris a través d'un servei personalitzat.

Escrit per Raül Pina.