El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent aplica el pagament pel mòbil

Aquests nous sistemes són Google Pay i Samsung Pay, fent possible pagar el mòbil sense cap preocupació per portar les targetes.

Caixa Ontinyent és uns dels bancs que vol sumar-se a l'evolució tecnològica, aquesta vegada implantant dos sistemes de pago que es poden realitzar mitjançant el mòbil, per la qual cosa, no farà cap falta buscar entre totes les targetes que portem damunt per tal de realitzar un pago que es podria fer al moment.

Ara t'ofereixen una nova forma més senzilla i rapida, els mòbils. A partir dels sistemes de Google Pay i Samsung Pay (aquest últim exclusiu per a dispositius Samsung), que et permetran pagar qualsevol cosa sense portar les targetes en mà.

Per a poder fer ús d'aquests serveis, els usuaris hauran de donar d'alta les seues targetes de dèbit o crèdit en el seu dispositiu i acostar-lo al terminal de punt de venda més propera (TPV) o un lector per tal de completar el pagament.

Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent, destaca que amb aquesta nova funcionalitat “es demostra el compromís de l'entitat per continuar millorant els serveis bancaris digitals que oferim als nostres clients, i que ens va situant en l'avantguarda dels sistemes de pagament per mòbil”.