El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Identificat el conductor que ha colpejat diversos vehicles a la Zona Alta

Un dels cotxes estavellats, Imatge facilitada per l'Ajuntament.

La regidoria de Seguretat facilita aquesta informació i agraeix la col·laboració ciutadana i el treball de la Policia Local. 
 

La Policia Local l'ha identificat i localitzat gràcies a les aportacions ciutadanes. Ha donat positiu tant en alcohol com en drogues, i ara es treballa en l'atestat que inclou els danys materials, no greus, però en nombrosos vehicles.

Els fets han ocorregut aquest mateix 10 de desembre de vesprada. Els veïns de la Zona Alta alertaren que una furgoneta conduïa de manera perillosa, colpejant diversos vehicles estacionats i fins i tot, quasi atropella a una dona. En concret a la cruïlla del Camí amb el carrer Doctor Guerau.

Una patrulla de la Policia Local va anar fins al lloc dels fets, i gràcies a les aportacions dels veïns aconseguiren una descripció i una matrícula. S'han personat en el domicili del suposat conductor, i l'han vist arribar amb la furgoneta. En els controls, ha donat positiu en alcohol i drogues.

Ara la Policia treballa en l'atestat que, asseguren, és complicat perquè s'han vist afectats molts vehicles. "També pot haver-hi un presumpte delicte per conduir baix els efectes de l'alcohol i també pot haver-hi conducció temerària", expliquen des de la regidoria de Seguretat.