El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Identificat l'autor de l'atropellament a un venedor de l'ONCE a Alcoi gràcies a les càmeres de trànsit

Imatge facilitada per l'Ajuntament d'Alcoi

Al presumpte responsable se li investiga diversos delictes relacionats amb el trànsit, destacant un presumpte delicte per abandó del lloc de l'accident, sent posats en coneixement de l'Autoritat Judicial.

La Policia Local d'Alcoi ha identificat al presumpte autor d'un atropellament el qual es va donar a la fugida del lloc de l'accident, deixant al vianant greument ferit. Aquesta identificació s'ha produït gràcies a les càmeres de seguretat de la Caserna de la Guàrdia Civil i les càmeres de control municipal de trànsit que disposa l'Ajuntament d'Alcoi. En un principi, l'home no va poder ser identificat, ja que va fugir, deixant greument ferit el vianant. Segons el regidor de Seguretat, Raül Llopis, "una vegada més veiem com les noves tecnologies ajuden a tindre una vida millor i a solucionar problemes, aquest és un dels objectius i una mostra del que és ser Smart City".

Com ja vam contar a ARAMULTIMÈDIA, la persona atropellada fou un venedor de l'ONCE. Es tracta d'una persona de 42 anys que desafortunadament ha perdut la visió d'un ull i ha hagut de ser intervingut quirúrgicament a l'Hospital Verge dels Lliris.

Els fets van ocórrer dilluns 3 d'agost, al voltant de les 08.30 hores, a la cruïlla entre l'Avinguda Juan Gil Albert i el carrer Mossèn Vicent Albors, on es va produir l'atropellament d'un vianant que creuava el pas de vianants per un vehicle, que seguidament va abandonar precipitadament el lloc de l'accident evitant així ser identificat. El vianant, a conseqüència d'aquest accident, pateix lesions de gravetat, estant hospitalitzat.

Aquesta persona ha sigut localitzada després d'un operatiu de cerca, en la qual ha participat també la Policia Local de Cocentaina, ja que aquesta persona es refugiava en una segona residència rural d'aquesta localitat. Al presumpte responsable se li investiga diversos delictes relacionats amb el trànsit, destacant un presumpte delicte per abandó del lloc de l'accident, sent posats en coneixement de l'Autoritat Judicial.

Raül Llopis, regidor de Seguretat, "vol destacar la gran faena que realitza la nostra Policia Local i en aquesta ocasió la seua labor ha pogut ser duta a terme gràcies a les càmeres de control de l'Ajuntament".