El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Identificat un home de 55 anys com l'autor que va ratllar el cartell de la Cavalcada

El Cartell de la Cavalcada en aquest Nadal atípic és obra de tres estudiants de l'EASD, i és sense dubte el que més gustos polaritzats ha provocat en els últims anys.

El dissabte passat el Cartell de la Cavalcada va aparéixer amb dos pintades en la zona inferior, i la Policia Local ha pogut identificar a l'autor, un home adult, gràcies a les càmeres de control de trànsit. 

Fa uns dies el cartell de la Cavalcada va patir un acte vandàlic amb unes pintades: una firma i una paraula 'DASCO', en boli roig i en la zona inferior del cartell. Ara l'autor, un home de 55 anys, ha estat identificat i sancionat per una infracció lleu contra els béns en la via pública, contemplada en la Llei de Seguretat Ciutadana. Intentem concretar la quantia de la sanció, que no s'ha detallat.

El regidor de seguretat ciutadana Raül Llopis vol destacar "la gran faena que realitza la nostra Policia Local i en aquesta ocasió la seua labor ha pogut ser duta a terme gràcies a les càmeres de control de l'Ajuntament, una vegada més veiem com les noves tecnologies ajuden a tindre una vida millor i a solucionar problemes, aquest és un dels objectius i una mostra del que és ser Smart City, aplicar la tecnologia a la nostra vida per millorar-la".