El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Identificats els responsables d'un abocador il·legal en Barxell

Els enderrocs havien sigut dipositats al costat d'uns contenidors.

Els responsables ja han netejat la zona, estalviant-se així una sanció que podria haver arribat als 1.500 euros.

Una empresa ha sigut identificada com a presumpta responsable d'un abocador il·legal d'enderrocs en la zona de Barxell. Després de les gestions del departament de Medi Ambient d'Alcoi, l'empresa ja ha netejat l'àrea, estalviant-se una sanció que podria haver arribat als 1.500 euros.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, demana la col·laboració de la ciutadania per a evitar aquesta mena de pràctiques, instant a què "la gent que presencie un abocament il·legal, faça arribar a l'Ajuntament la informació que tinga de la persona o empresa per a poder cursar l'expedient corresponent". Es recorda des del consistori que els enderrocs es poden depositar a l'Ecoparc, comptant amb la llicència d'obres municipal corresponent, i que els objectes voluminosos es poden portar a l'Ecoparc, o existeix un telèfon, el 900101843, amb el que gratuïtament es concerta la recollida a domicili.

Silvestre conclou: "Demanem també més civisme per part de tots, ja que comptem amb espais adequats per portar allò que ja no volem, perquè per molt que netegem, no embrutar sempre és infinitament més eficient i econòmic i tots volem anar al nostre entorn i poder gaudir-lo en condicions".