El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ignacio Domenech serà l'autor de la portada de la Revista de Festes 2018 d'Alcoi

Ignacio Domenech
Pertany a la Filà Gusmans i ja ha creat anteriorment el cartell de la Cavalcada d'Alcoi i les festes de Sant Fermí

Actualment treballa a Madrid i es va graduar a 2010 al Centre de Disseny i Art de Barcelona que depén de la UAB. La Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi ha confiat amb la trajectòria del dissenyador gràfic Ignacio Domenech per il·lustrar la portada

Ja es coneix qui serà l'autor de la portada de la Revista de Festes d'Alcoi. Es tracta del dissenyador gràfic Ignacio Domenech. Actualment treballa a Madrid i es va graduar a 2010 al Centre de Disseny i Art de Barcelona que depén de la UAB. Entre altres dels treballs que més han impactat destaca la realització del cartell de la Cavalcada de Reis d'Alcoi en 2012 i el cartell per als Sant Fermins de Pamplona.

La Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi (ASJ) ha confiat amb la trajectòria del dissenyador gràfic Ignacio Domenech per il·lustrar la portada de la Revista de Festes. Ha treballat en nombrosos projectes de creació d'identitats corporatives d'empresa, esdeveniments i institucions.

Ignacio Domenech és fester de la Filà Gusmans i serà l'encarregat de posar imatge a aquesta publicació que edita anualment l'ASJ. L'entitat festera anuncia que en l'edició de 2018 "presentarà nombroses novetats".