El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Igualtat, salaris justos, pensions dignes i ocupació estable amb drets, les reivindicacions en aquest 1 de maig

Multitudinària manifestació

Sindicats, alguns col·lectius i alguns partits polítics han donat suport a la manifestació del primer de maig de les Comarques Centrals que com cada any s'ha celebrat a Alcoi. Manuela Pascual, en representació de CCOO Comarques Centrals, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que les reivindicacions s'han dividit en igualtat de gènere, salaris justos, pensions dignes i ocupació estable amb drets. Junt a Manuela Pascual, Leticia Pascual, d'UGT, han llegit el manifest a la 'Bandeja'. Tot al vídeo.

Sindicats, alguns col·lectius i alguns partits polítics han donat suport a la manifestació del primer de maig de les Comarques Centrals que com cada any s'ha celebrat a Alcoi. El recorregut ha sigut des del Pati Sindical de l'Alameda en direcció a Cervantes per acabar amb un manifest reivindicatiu a la Plaça d'Espanya.

Manuela Pascual, en representació de CCOO Comarques Centrals, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que les reivindicacions s'han dividit en igualtat de gènere, salaris justos, pensions dignes i ocupació estable amb drets. Junt a Manuela Pascual, Leticia Pascual, d'UGT, han llegit el manifest a la 'Bandeja'. Tot al vídeo.