El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"La Nit del Llop" canvia a "Senyals de fum" en la seua III edició

La Penya Celtista és l'encarregada d'organitzar aquest festival del rock que es fa en homenatge a la figura de Toni Jordà i se celebrarà el dissabte 15 de juny. A un mes del festival ja s'ha presentat el cartell dels artistes que actuaran. 

Se celebra la III Edició del Festival de Rock "La Nit del Llop", que enguany ha hagut de canviar el seu nom per "Senyals de Fum", ja que coincidia amb un programa de radio de música rock català i s'ha escollit aquest nou nom gràcies a un programa de Radio Élite de Muro, que feia Toni Jordà, sobre aquesta temàtica. Toni Jordà va ser una persona que es va convertir en un referent molt important per a la música d'aquest estil, i a la que es dedica aquest festival. 

La Penya Celtista i Cerveses Lluna són les encarregades d'apropar al públic més "heavy" un festival especial per a ells, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi

Maria Baca, regidora de Joventut, i Sergio Cortés, president de la Penya Celtista han presentat juntament amb la germana de Toni Jordà, Mayte, el cartell d'aquest any. En total seran 5 els grups que actuaran. En primer lloc, obrirà Juan Saurín, guitarrista amb molt d'èxit als Estats Units. Seguidament actuarà Badana, que després de 20 anys de pausa, actuaran amb el seu 5º disc. En l'equador del festival serà torn d'un grup local, VILMind Driller també actuarà donant el punt feminista a aquest festival, ja que les seues cantants són dones. Per últim, tancarà el també grup local Insomnia, que s'ha creat recentment. 

A més de gaudir de la música, amb aquests grups que representaran estils diferents dins del rock, també es realitzaran sorteigs amb premis com entrades a festivals com el Rabolagartija o productes rockers. Els diners recaptats es destinaran a l'Associació Coratge, que ajuda a familiars i afectats per danys cerebrals. 

Aquest concert tindrà com a escenari les instal·lacions de Cerveses Lluna i la zona del riu, per així acabar d'arredonir una jornada amb bona música i bon ambient, durant la vesprada i la nit del 15 de juny. 

"Senyals del fum" a més, ajuda a visibilitzar als músics locals per a poder apropar-los a tots els públics i donar a conéixer la seua música, així com donar visibilitat a les dones dins d'aquest estil musical.