El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Investiguen un home de 76 anys d'Alcoi per enverinar gossos, gats, porcs senglars i ratolins

Les armes confiscades
  • Les autoritats el seguien des de fa anys, concretament des de 2017, quan va morir una gossa enverinada per alguna cosa que havia menjar al carrer. En 2019 i ara en juliol de 2020 s'han repetit els successos

La Guàrdia Civil ha identificat un home al que podrien acusar de causar la mort, suposadament, d'animals domèstics a banda de porcs senglars, raboses o ratolins. A sa casa li han trobat un plaguicida amb el qual enverinava el menjar que deixava en diferents llocs de la comarca. El buscaven des de 2017.

En cas de confirmar-se els fets que ara per ara investiga la Benemèrita, podrien acusar-lo de cometre un delicte continuat relacionat amb la protecció de la flora, fauna i animals domèstics, per l'ús d'esquers enverinats que suposadament van causar la mort a diversos animals a la comarca de l'Alcoià.

Les autoritats el seguien des de fa anys, concretament des de 2017, quan va morir una gossa enverinada per alguna cosa que havia menjar al carrer. En 2019 i ara en juliol de 2020 s'han repetit els successos i la guàrdia civil els ha relacionat. Després de moltes indagacions, trobaren a sa casa, a banda d'aparells per a fer esquers, un plaguicida amb el qual suposadament enverinava els animals. També tenia armes.

Ara ho estan investigant, però aquest home d'Alcoi de 76 podria haver mort desenes d'animals en els últims anys: Des de gossos a gats passant per porcs senglars o raboses.