El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IMED inverteix 5 milions d'euros per a transformar el Sanatori Sant Jordi en un centre privat d'última generació

Simulació de com serà el nou Sanatori
  • S'obrirà al públic a principis de 2022
  • Ara mateix s'està ampliant l'antic sanatori amb una edificació de nova planta

Qualsevol persona que ha passat pel carrer Oliver s'haurà adonat que on fa mesos es trobava l'aparcament del Sanatori ara construeixen un nou edifici. És l'annexe al nou hospital IMED. L'empresa ha invertit 5 milions d'euros per a oferir un centre privat d'última generació a Alcoi i Comarca. Obrirà a principis d'any.

IMED vol instal.lar un model hospitalari amb tots els serveis: Hospitalització, quiròfans, diagnòstic per imatge, fisioteràpia, anàlisis clíniques i les principals especialitats mèdiques i quirúrgiques.

L'aposta del centre privat en la comarca és total i amplia l'oferta d'aquest grup sanitari empresarial en tota la comarca, especialment en les ciutats mitjanes on el servei de la Sanitat pública està qüestionada tal com han manifestat assentament els mateixos professionals i la ciutadania amb diferents mobilitzacions en el Verge dels Lliris i els Centres de Salut.

Des que ha començat l'estiu han començat les obres de l'edifici adjunt, on abans es trobava l'aparcament. Per ahí s'entrarà a les consultes externes i al propi hospital.

El Sanatori Sant Jordi, construït els anys 50 s'havia modernitzat en els últims anys, però amb aquesta gestió es transforma en un centre privat com els que existeixen a Torrevella, Elx, Benidorm, Teulada, Alacant i Gandía. El grup empresarial dóna faena 2000 persones.