El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IML Reinventa ja ha repartit 15.000 pantalles protectores per tota Espanya

Des del Polígon de Cotes Baixes fabriquen les màscares, i gràcies a una xarxa solidària de clients i amics, les fan arribar a Hospitals i Centres de Salut de tot arreu. Ara van faltats de material, i fan una crida a qualsevol que puga subministrar.

IML Reinventa ha fet honor al seu nom i s'ha reinventat per adaptar-se i aportar en aquesta crisi. Dedicats a la fabricació de peces de plàstics per a empreses comercials, han posat els seus esforços ara en fabricar pantalles protectores que es poden muntar per un mateix. Ja han repartit 15.000 gràcies a una xarxa solidària de clients i amics. El gerent de l'empresa Jesús Davó explica que "hem posat l'empresa a disposició de les necessitats actuals", i a peticions concretes, s'envien on fan falta. Així, mitjançant SOLC han fet arribar un centenar a oncologia de l'Hospital Verge dels Lliris; i pel centre de salut de la Bassa a tots els centres de salut d'Alcoi. Però també han enviat a hospitals com el de vall d'Hebron o el Ramón y Cajal.

Ara comencen a tindre problemes pe accedir al material de fabricació, en concret PET de 500 micres, i fan una crida a tot aquell que puga facilitar material. Davó explica que amb quantitat suficient poden fabricar més de 50.000 màscares protectores al dia.