El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Importants figures del món dels escacs es donen cita al 12ª Torneig Internacional d’Escacs ‘Fira de Tots Sants’

Els tres primers classificats del torneig

Arian González va ser campió, seguit de Antonio Granero i Antonio Márquez

El torneig es va jugar en modalitat 'relàmpago' i en ell van participar 10 persones de gran trajectòria en els escacs. L'ausència del públic es va suplir amb una retrasmissió en directe a través de Youtube i la pàgina web chess24.

El Club d’Escacs de Cocentaina va organitzar el 12ª Torneu Internacional d’Escacs Fira de Tots Sants 2021. A l’esdeveniment van participar 10 persones amb motiu de la pandèmia, que va obligar a realitzar un Torneig Tancat Magistral de Mestres i forts jugadors.

El Torneig va comptar amb la presència de jugador de la Comunitat Valenciana, però també del territori nacional i internacional. Entre ells destaca el Gran Mestre Arian González, que va resultar campió, i el Mestre Internacional Antonio Granero, que va resultar subcampió. Al tercer lloc va quedar M.I. Antonio Márquez.

Les partides es van retransmetre online perquè les restriccions no permetien la presència de públic. I es van poder veure a través de chess24.com i al canal de Youtube de Chess Magis, amb la retransmissió de Ginés Raúl Durá.

El torneig es va jugar en modalitat ‘relàmpago’, és a dir, cada jugador tenia 5 minuts més tres segons per realitzar la jugada.