El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IMPULSA ECA, inserció laboral per a persones amb més dificultats

Aquesta formació està treballant-se des d'Octubre i finalitzarà aquest mes de desembre.

IMPULSA ECA és un projecte creat per l’Associació Babilón d'Ibi, que té com a objectiu la formació laboral de persones discapacitades amb dificultats per inserció.

L’Associació Babilón d'Ibi ha desenvolupat IMPULSA ECA, un projecte finançat per la Generalitat Valenciano i el Fons Social Europeu que pretén ajudar a la inserció laboral de persones discapacitades mitjançant una formació que té com lema “Aprendre fent”.

IMPULSA ECA és totalment gratuït i amb aquesta metdologia d’aprenentatge mitjançant la pràctica els alumnes demostren una major incorporació d’habilitats i a la vegada potencien l’activació psico-social per fomentar l’ocupació.

Els participants reben informació sobre els itineraris d’inserció laboral, diferents estratègies per trobar faena, orientació labora, destacant sobretot les habilitats socials i l’alfabetització digital. A més de poder fer pràctiques en un entorn laboral real en diferents negocis.

En aquest projecte es fa un diagnòstic personalitzat en què s’estudien les diferents necessitats, actituds, competències i inquietuds de cadascun dels participants. A més l'Associació Babilón ofereix un suport després de trobar faena per a consolidar l’adaptació a aquesta.