El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Impulsalcoi, el projecte municipal per atraure indústria

Els sis eixos en el que es divideix són:

  1. Promoció d'Alcoi com a destinació industrial.
  2. Promoció del talent humà generat a la ciutat.
  3. Impuls industrial, facilitant la instal·lació de nova indústria.
  4. Facilitar la transició ecològica a les empreses locals.
  5. Continuar amb la modernització d'àrees industrials.
  6. Fomentar la digitalització de les empreses.

És un pla a tres anys amb 28 accions en 6 grans eixos. El principal objectiu és promocionar Alcoi com a destinació industrial i facilitar la instal·lació d'empreses. Però també inclou una part per ajudar a les empreses pròpies en la digitalització o transició ecològica.

L'Ajuntament d'Alcoi ha presentat el Pla d'Impuls Industrial 2020-2023, dividit en sis grans eixos que, per una banda aposten per promocionar Alcoi per atraure empreses; i per altra, impulsen la modernització de l'empresa pròpia.

És un pla obert i durant el pròxim mes està previst que la societat i els grups polítics puguen fer les seues aportacions, tot i que ja hi ha algunes accions en marxa. Per exemple, s'ha presentat un vídeo de 10 minuts, que es pot vore ací, per a promocionar la ciutat. També s'ha activat el portal impulsalcoi.org, on les empreses interessades poden trobar més informació. I s'ha posat en marxa una Oficina Integral de Suport a l'Empresa, tant la interessada en vindre com la local. No és una oficina física a l'ús, sinó un espai municipal on estaran els tècnics de tots els departaments involucrats, i que així podran tindre una visió completa de cada cas i oferir respostes més concretes.

El pla complet es pot consultar a partir d'aquest mateix 28 de setembre a la web de l'Ajuntament.