El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Imputat per homicidi imprudent el conductor que va matar un ciclista a Villena

El jutge també l'imputa el delicte d'omissió de socors i un delicte contra la seguretat viària. El jutjat espera ara l'atestat de la Guàrdia Civil per a reconstruir l'accident abans del juí.

Aquest diumenge 8 de juliol, a la nit, un conductor va atropellar un home i el seu fill de 8 anys en la carretera que uneix Villena i Biar. Malauradament, l'accident va posar fi a la vida de l'home, de 40 anys. El seu fill va patir contusions que es tractaren en el mateix lloc dels fets. El conductor va fugir del lloc dels fets, i la Guàrdia Civil el va localitzar i detenir ja de matinada. En el moment de la detenció va donar positiu tant en alcohol com en drogues.

Doncs bé, el jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Villena, imputa el conductor pels delictes d'homicidi per imprudència, omissió del deure de socors, i un delicte contra la seguretat viària. També li ha retirat de manera cautelar el permís de conduir.

Però com el fiscal no ha demanat presó, el jutge ha acordat llibertat amb mesures cautelars mentre dura la instrucció. Per què la investigació per part del jutjat continua, de fet està a l'espera de rebre l'atestat de la Guàrdia Civil on es reconstrueix l'accident, per tal de determinar tant "la influència dels tòxics que haguera consumit" com els elements d'autoprotecció com casc i elements reflectants que portaven els dos ciclistes.

 

El jutge ha deixat el conductor en llibertat amb mesures cautelars mentre continua la instrucció