El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inauguració de l’Àgora Escènica a Alcoi amb motiu de la 28é edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi

Inauguració de l’Àgora Escènica / Mostra de Teatre d'Acoi
La Mostra de Teatre d’Alcoi ja ha donat les seues primeres funcions

 Amb motiu de la 28è edició de la Fira escènica professional valenciana, la Mostra de Teatre d’Alcoi ja està en marxa i l’Àgora Escènica acollirà les primeres reunions i presentacions professionals.

Ja està en marxa, la 28é edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi, i ja ha donat tres funcions. La programació segueix en actiu i omplirà cinc dels set escenaris previstos per a aquesta edició.

Merlín, la Leyenda, ha sigut la representació que ha obert la Mostra. Els assistents han gaudit moltíssim amb el seu protagonista de renom Javier Gurruchaga. Aquesta obra és tot un èxit de la companyia valenciana Trencadís Produccions i s’ha fet al Teatre Calderón.

Les altres dos mostres han sigut de les companyies Maduixa Teatre i La Ravalera amb els seus muntatges al Teatre Calderón.

I l’espectacle encara continua, amb els dies forts de la Mostra de Teatre i a més s’inaugurarà l’Àgora Escènica, que acollirà diferents reunions i presentacions.

El dia 29 al matí a les 10 hores es podrà gaudir al Teatre Salesians de ‘El tambor de Cora’ de la companyia ‘La Teta Calva’.

Després al Centre Cultural a les 11.15, Bramant Teatre continuarà amb Microepisodis de feixisme quotidià, un projecte escènic que revisita la família tradicional amb el desig de pervertir-la irònicament.

A la vesprada, a la Plaça de Dins les valencianes Tremor Dance Company representaran, la seua obra Konvergenz, a les 18.30 i a les 19.45 hores.

Tot seguit, a les 20.30 hores, des d’Andalusia i amb un espectacle de dansa, arriba la producció de la Companyia Fernando Hurtado i la Factoria Echegaray, que presentaran al Teatre Calderón 37 Gernika 17.

Per tancar la jornada, a les 22 hores al Teatre Principal, la companyia Pérez&Disla presentarà Willkommen Merkel, una divertida comèdia ambientada a València en 2017 enmig d’un hipotètic cim amb els polítics més importants del món, entre ells, la cancellera alemanya Àngela Merkel.

Per altra banda, l’Àgora Escènica acollirà el dia 29 de maig, a partir de les 13.15, la presentació de l'Informe de 2017 fet pel Circuit Cultural Valencià, on s’han recollit i analitzat el moviment de les companyies valencianes, la inversió dels ajuntaments, les diputacions i de la Generalitat durant 2017.

I entre les 10 i les 14 hores, es disposarà en l’Àgora Escènica una càmera per als interessats que vulguen utilitzar el servei de l’Elevator Pitch, una eina que possibilita a actors, actrius, companyies, empreses o productors presentar les seues idees i iniciatives durant tres minuts i davant d’una càmera.