El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inauguració de l'exposició 'La Imaginació Desbocada. Alejandro Soler' en la Llotja Sant Jordi d’Alcoi

Aquesta exposició s’emmarca dins dels actes de la capitania cristiana de la Filà Navarros

La inauguració de l'exposició 'La Imaginació Desbocada. Alejandro Soler', dedicada a aquest artista i emmarcada dins dels actes de la capitania cristiana de la Filà Navarros, tindrà lloc en la Llotja Sant Jordi d’Alcoi, dijous 5 d’abril a les 20 h

La Llotja Sant Jordi albergarà fins al 3 de juny l’exposició 'La Imaginació Desbocada. Alejandro Soler', dedicada a l'artista alcoià Alejandro i que s'emmarca dins dels actes de la capitania cristiana de la Filà Navarros. La inauguració serà dijous dia 5 a les 20 h.

José Vicente Jornet, capità d’aquests any en la Filà diu que aquesta exposició “ és una gran aposta que teníem un grup d’amics i encara que hem tardat dos anys i ha costat molt, done les gràcies a totes les persones que han pogut fer-la posible”

Aquesta exposició ha suposat un treball de recopilació de dos anys per trobar tota la informació i poder fer-la amb obres de tots els vessants artístics ( esculturals, pictòrics, gràfics…) d'Alejandro Soler, qui ha sigut també el dissenyador dels anteriors càrrecs, 'boatos' i esquadres de la Filà cristiana.

Raül Llopis, regidor de Cultura i Festes, afirma que del cicle de les tres exposicions cultural que s’han inaugurat, aquesta, “és la més important per a nosaltres, perquè donarà una visió molt amplia de totes les tècniques que treballava Alejandro Soler”

En la roda de premsa per a presentar la inauguració de l’exposició, han intervingut també, el Primer Tro de la Filà Navarros, Antonio Arques dient que “per la Filà és un gran honor fer aquest homenatge a Alejandro i agraïm la implicació de l’ajuntament per tota l'ajuda oferida”

Gràcies a l’Associació de Sant Jordi, aquesta exposició ha tingut molt de suport. El president de l'Associació Juan José Olcina afirma que “difondre la cultura sempre és ben rebuda en l’associació de Sant Jordi i aquesta exposició serà una recopilació d'obres magnífiques”

També ha estat present Enric Soler, alma mater de l’exposició.