El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inaugurada la biennal d'art digital 'The Wrong' a l'IVAM CADA Alcoi

The Wrong és un esdeveniment que se celebra a escala mundial i de manera simultània en diferents espais tant virtuals com físics.

Fins a l'1 de març de 2020 es pot visitar a la tercera planta del centre IVAM CADA Alcoi la biennal d'art internacional 'The Wrong'. ARAMULTIMÈDIA ha estat present durant la inauguració de la mostra, que arreu del món acull més de 420 obres d'art digitals de 132 artistes internacionals.

The Wrong és un esdeveniment que se celebra a escala mundial i de manera simultània en diferents espais tant virtuals com físics. Enguany s'organitza la quarta edició, que tindrà presència per primera vegada en el País Valencià. Serà mitjançant l'exposició 'Epicentre', amb seu a diferents localitats valencianes, entre elles, Alcoi.

La manera d'accedir a les obres és a través d'encaminadors que es distribueixen per diferents punts dels centres culturals, dispositius desenvolupats per a mostrar art digital a totes les persones pròximes amb un telèfon intel·ligent o tauleta, a través d'una connexió wifi. Així mateix per a facilitar l'accés a les obres d'art en algunes poblacions s'han instal·lat també pantalles de vídeo.