El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inaugurada la I Mostra d'Art Social pel 50 aniversari del Club d'Amics de la UNESCO d'Alcoi

Inauguració de l'exposició / Maria Gutiérrez
Sobre drets humans i infantils

El Club d'Amics de la UNESCO d'Alcoi compleix 50 anys i ho celebra amb la I Mostra d'Art Social UNESCO. En ella participen distints autors amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania en matèria de Drets humans i Infantils. L'exposició podrà ser visitada de dilluns a divendres de 19 a 21 hores. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la inauguració i ofereix aquesta galeria de fotos.

Els autors que han participat són Toni Miró, Luis Ardevínez, Marc Vicens, Norma Prats, Paris, Miguel Ángel Pons, Thom Ache, Caro Guarinos, Jose Luis Rico, Rafael Llorens, Laura Llorens, Mónica López Martí, David Ulibarri, Concha Pasamar, Emi Pérez, Vero Mcclain, Chemi Galiano, Mauro Pastor, Rafa Gordillo, Dori Cantó, Tomás Tapia, Pep Fuster, Alex Ivañez Gordejuela, Miguel Ripoll, Alejandra Martínez, Manolo Granado, Laruzafa, Xaro Navarro, Salvador Rus i Alissia.

Aquesta mostra compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. Durant l'any 2018 la sala Unesco oferirà propostes expositives per a fomentar la igualtat de gènere i per a denunciar la injustícia política en l'art; també parlaran d'altres mirades diferents i reivindicaran la denúncia social per mitjà de l'humor gràfic. Per descomptat no oblidaran fer un xicotet homenatge a Rubén Fresneda per la gran labor que va fer en la Unesco.

50 anys d'història

El Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi va nàixer el 1968 en plena dictadura per defensar la democràcia i els drets humans. Des de llavors ha funcionat ininterrompudament, mantenint una activitat intensa en totes les seues seus.

L'activitat ha estat bàsicament social i en defensa de tota l'extensió dels drets humans, de la pau, de la democràcia, de la cultura, de l'educació, de la ciència ètica i de la informació.