El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Incendi a Planes a causa del fort vent

Imatge d'arxiu d'incendi / GVA
S'ha reclassificat a rural per no haver cremat zona forestal

Encara que l'alerta per forts vents es concentrava a la província de Castelló, hem patit un incendi a les nostres comarques. Concretament ha sigut a Planes, on l'incendi s'ha reclassificat a rural per no haver cremat zona forestal. S'han registrat 4 incendis a la Comunitat on s'han mobilitzat 7 mitjans aeris i 10 unitats de Bombers Forestals

Emergències de la Comunitat Valenciana ha informat de 4 incendis en les últimes hores del dilluns 13 de novembre. La jornada ha estat complicada per "les fortes ratxes de vent", sobretot a la província de Castelló, encara que hem tingut incendi a les nostres comarques. Planes ha patit un incendi que s'ha reclassificat a rural per no haver cremat zona forestal.

Altres incendis a la província han estat a Calp i La Vila Joiosa. També a Cabanes (Castelló). Segons ha informat el centre de coordinació d'Emergències, s'han mobilitzat 7 mitjans aeris i 10 unitats de Bombers Forestals per extingir els 4 incendis. El telèfon 112 ha registrat vora 50 incidents durant els forts vents.

El director de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha declarat, sobre la jornada del 13 de novembre, que "ha sigut especialment delicada en confluir factors meteorològics que han propiciat la propagació de quatre incendis simultanis en diferents zones de la Comunitat Valenciana, encara que afortunadament hem de felicitar-nos per la ràpida, eficaç resposta i actuació dels mitjans d'extinció que els han atallat amb celeritat".