El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Incendi al Molinar

INcendi al Molinar/Jordi Ferri
S'ha declarat aquest 5 de juliol a una zona de difícil accés d'El Molinar. Afortunadament els bombers l'han controlat ràpidament

Malgrat la dificultat d'accés, en menys d'una hora els bombers el tenien controlat. Ara treballen per extingir-ho i refredar la zona

Un incendi ha afectat aquest 5 de juliol a una de les fàbriques abandonades al Molinar d'Alcoi. El foc ha sigut ràpidament controlat pels Bombers, malgrat ser una  zona escarpada i de difícil accés.

Segons han informat des del 112, en detectar l'incendi s'han desplaçat fins allí 4 vehicles dels Bombers de la Muntanya, i un helicòpter ha traslladat també una brigada. Poc després l'helicòpter es retirava i a les 12,15 hores del migdia, menys d'una hora des que s'havia declarat el foc, es donava l'incendi per controlat. 

Tot i això, a la zona s'han quedat edefectius per a refredar la zona, extingir l'incendi i evitar que el foc revife. El problema és que les flames han afectat una antiga fàbrica a mig enderrocar, amb bigues grans de fusta, i cal assegurar que tot està ben apagat i fred.