El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Incendi al Molinar

INcendi al Molinar/Jordi Ferri
S'ha declarat aquest 5 de juliol a una zona de difícil accés d'El Molinar. Afortunadament els bombers l'han controlat ràpidament

Malgrat la dificultat d'accés, en menys d'una hora els bombers el tenien controlat. Ara treballen per extingir-ho i refredar la zona

Un incendi ha afectat aquest 5 de juliol a una de les fàbriques abandonades al Molinar d'Alcoi. El foc ha sigut ràpidament controlat pels Bombers, malgrat ser una  zona escarpada i de difícil accés.

Segons han informat des del 112, en detectar l'incendi s'han desplaçat fins allí 4 vehicles dels Bombers de la Muntanya, i un helicòpter ha traslladat també una brigada. Poc després l'helicòpter es retirava i a les 12,15 hores del migdia, menys d'una hora des que s'havia declarat el foc, es donava l'incendi per controlat. 

Tot i això, a la zona s'han quedat edefectius per a refredar la zona, extingir l'incendi i evitar que el foc revife. El problema és que les flames han afectat una antiga fàbrica a mig enderrocar, amb bigues grans de fusta, i cal assegurar que tot està ben apagat i fred.