El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Incendi per un curtcircuit en una vivenda d'Alcoi

És un dels incidents que ens deixa aquesta pluja constant, juntament ambla suspensió de les classes a Muro

L'aigua contínua que cau aquest dilluns 19 de novembre està darrere del foc que ha afectat una vivenda de la plaça Jaume I el Conqueridor. La pluja s'ha colat pel terrat i ha arribat a la zona on està el quadre de llums, generant un curtcircuit i un incendi. 

Segons informen des del cos de Bombers de la Muntanya, l'avís ha arribat al voltant de les 11,40 del matí, i el foc estava localitzat en la novena planta del número 2 de la plaça de Jaume el Conqueridor. El fum era intens i cridaner, i fins al lloc han anat 4 vehicles amb 8 bombers. Han estat treballant durant una hora i finalment han deixat l'edifici a les 12,40. Afortunadament el foc no ha anat a més i no s'ha estés per altres vivendes de l'edifici. 

            

És un dels esglais que ens deixa aquesta pluja torrencial, que en les nostres comarques cau de manera constant, tot i que no excessivament forta. L'orografia de les nostres comarques, amb molts barrancs, és un inconvenient per alguns moments, però un avantatge en cas de pluja, ja que no patim grans problemes d'inundacions o similars, com sí que pateixen en altres comarques costaneres. De moment, l'aigua ens deixa aquest incident a Alcoi i les classes suspeses a Muro

Es preveu que demà ja remeta la pluja i deixem d'estar en alerta. Ara mateix, segons AEMET, l'Alcoià està fora de qualsevol avís, mentre que el Comtat està dins la zona en roig, per precipitacions que poden superar els 180 litres per metre quadrat en 12 hores. De moment, i segons les dades que s'arrepleguen en Meteoclimatic, les nostres comarques acumulen al voltant de 40 litres per metre quadrat en les últimes hores. Alguns municipis no arriben a aquesta xifra, com en Alcoi, on en el pluviòmetre del Baradello es registren vora 20 litres per metre quadrat, però altres superen de bon tros aquest número, com a Gaianes o Beniarrés on ja se superen els 52 litres per metre quadrat.