El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Indira Amaya és la nova presidenta de l'associació provincial Turisme Alacant Interior

Entre els pròxims projectes volen habilitar una seu on poder atendre els associats i poder oferir trobades de negocis o jornades de formació.

La gerent de l'Hotel y Restaurante Masia la Mota estarà acompanyada en la Junta Directiva per Ramón Reche de l'Hostal Savoy com a vicepresident, i Luis Miguel Verdú, de De Eventos, com a vicepresident segon.

Indira Amaya ja era presidenta en funcions des que l'anterior president, Jordi Linares, dimitira per motius personals el passat mes d'abril. Ara ha sigut ratificada per l'assemblea de l'associació, que ha donat suport a l'única candidatura presentada i encapçalada per la gerent de la Masía con Encanto la Mota.

La resta de la junta directiva la conformen el vicepresident Ramón Reche de l'Hostal Savoy; el vicepresident segon Luis Miguel Verdú, de DeEventos; i com a vocals Lucía Capó de Sercotel i Encarna Bueno de la casa rural Rosalia d'Ibi. La tresorera és Mari Carmen Monllor d'Equitación Piluca, i la secretària Teresa Vivar del bar Els Arcs de la plaça de Dins. "Hem volgut donar cabuda a persones de diferents localitats, com és el cas d'Encarna Bueno, que té el seu negoci a Ibi, perquè quede representada la comarca", explica Indira Amaya, qui assegura que és un equip de persones "treballadores i involucrades, amb un gran nombre de projectes interessants que es posaran en marxa en un futur pròxim".

Entre els projectes, està disposar d'un nou local on poder atendre els associats, reunir-se o organitzar activitats formatives, "i s'està a l'espera de la notificació del departament de Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcoi perquè s'adjudique la nova ubicació". No debades, l'associació ha incrementat en un 20 per cent els associats en els últims anys, i volen ampliar el seu catàleg de servicis.

L'Associació també forma part de la Federació d'Empresaris de les comarques, FEDAC. El seu president, Natxo Gómez, ofereix el suport de FEDAC a la nova directiva "per a potenciar i promocionar el turisme d'interior, un sector emergent, en ple creixement, i complementari a la indústria".