El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Industri.Art posa eines en mans dels artistes alcoians amb les primeres jornades d'experts

En el vídeo parlem amb el regidor de cultura Raül Llopis i els responsables de la web, Gilberto Dobón i María Guillem, que ens expliquem més sobre les jornades i el projecte Industri.art.
 

L'especialista en el mercat d'art Nacho Ruiz obri aquest dijous les jornades amb una xarrada molt pràctica sobre com accedir a aquest mercat.

Aquest dijous 4 de març tindrà lloc la primera sessió de les Jornades Industri.art, en la que es facilita als artistes locals eines, experiències i recursos de la mà d'experts. Tot i que és cert que aquest projecte estava pensat en clau local, el fet que es puga seguir en línia ha fet que traspasse fronteres i s'hagen inscrit interessats de diferents llocs del territori nacional.

Així, el primer a intervindre serà Nacho Ruiz, expert en el mercat de l'art. La pròxima sessió serà el 25 de març amb Eva Mengual, qui oferirà tècniques de producció d'obra gràfica. Per últim el 15 d'abril intervindrà Oscar García qui parlarà del màrqueting personal per a artistes.

Les jornades es poden seguir de manera presencial al CADA d'Alcoi, tot i que en aforament limitat; o en streaming. Es necessita inscripció prèvia, que és gratuïta.

Industri.art és un projecte municipal de suport als artistes locals. En una web, donen un espai per exposar les seues obres i també posar-les a la venda, a un preu molt raonable i que permet a qualsevol ciutadà accedir i posseir una peça d'art d'un artista alcoià.