El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Indústria i cultura s'uneixen en Podem Alcoi amb Josep Cortés

El número 8 de la candidatura de Podem Alcoi a les eleccions municipals, Josep Cortés, explica a ARAMULTIMÈDIA les aportacions que pot realitzar a la formació morada en matèria d'indústria i cultura, àmbits on el candidat disposa d'experiència prèvia.

Un dels punts on posa èmfasi Cortés per a la gestió local és en el procés de reindustrialització d'Alcoi. "Hem de crear la indústria que torne a alçar a Alcoi, perquè sense una indústria que genere diners i economia en les famílies, no hi ha comerços, i si no hi ha comerços, no hi ha vida", assegura el candidat. Aquesta reivindicació ve unida a la necessitat d'intensificar la formació entre la població jove, el qual s'ha de treballar des de l'administració pública i el sistema educatiu.

En matèria cultural, Cortés també es mostra dispost a aportar el seu gra d'arena, un camp on és coneguda la seua faceta d'escriptor. Respecte a la cultura, el número 8 de Podem Alcoi considera que "no es pot quedar estancada en teatres i sales, sinó que s'ha de portar als barris, on jóvens i vells es puguen relacionar a través d'ella".