El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Influencers de la Xina visiten Germaine de Capuccini d'Alcoi

Les influencers han tingut l'oportunitat de tindre una visita guiada per les instal·lacions, formació dels productes i una Beauty Party.

Tothom sap que Alcoi és una ciutat on la indústria i la producció de recursos i materials és extensíssima. Ara bé, podem estar orgullosos que marques i firmes tan importants estiguen assentades a la ciutat d'Alcoi, entre aquestes es troba l'exemple de Germaine de Capuccini, que a més, ha tingut el plaer de rebre a un grup de influencers prevenients de la Xina (Sibenshee, Yang Yang, Yanzi, Benny Dong, Jiu Jiu y Pili), les quals tenen milions de seguidors a la seua xarxa social Weibo, molt pareguda a Facebook.

Aquestes influencers, que són principalment conegudes per tractar amb materials de bellesa, han visitat les instal·lacions d'Alcoi de Germaine de Capuccini per tal de conéixer la marca i els seus productes de primera mà.

A part de la visita guiada per totes les instal·lacions, també han pogut gaudir d'altres activitats com de la divertida Beauty Party, formació i informació dels productes que més li han cridat l'atenció com també directes per la seua xarxa social Weibo.

Aquest tipus d'accions i esdeveniments permet donar a conéixer parts d'Alcoi que pots ser no hagen sigut exposades amb tota la seua esplendor, mostrant no solament els productes que som capaços d'oferir, sinó que també tot el gran treball i esforç que es posa per tal que el client i consumidor estiguen el més satisfet possible.