El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Informa't a través de la web de totes les dades dels polígons d'Alcoi

Informa't a través de la web de totes les dades dels polígons d'Alcoi / Ajuntament d'Alcoi
Gràcies a la web es poden geolocalitzar les 237 empreses que hi ha

La web amb tota la informació dels polígons d'Alcoi ja està operativa i es permetrà així geolocalitzar cada empresa. Hi ha una quantitat de 237.

Dins de les accions que engloba el pla de modernització dels polígons d'Alcoi, s'ha creat una web, que ja està operativa i que inclou informació de tots els polígons i de totes les empreses que estan en ells, 237 en total.

D'aquesta forma, facilita a clients i professionals la consulta d'informació. A més es permet geolocalitzar cada empresa, el que pot facilitar molt la rebuda de visites o de proveïdors.

També s'inclou la programació d'un sistema que permet als responsables de les associacions empresarials i/o Ajuntament d'Alcoi, mantenir actualitzats contínuament els continguts de la pàgina web, amb un apartat de notícies, de forma senzilla des d'un panell d'administració.

Cal destacar que la inversió d'aquesta modernització és de 3.822.243 euros, on l’IVACE (Conselleria d’Indústria de la Generalitat Valenciana) aporta el 70%, 2.700.000, i l’Ajuntament els 1.122.243 milions restants.

La pàgina web és aquesta: http://www.poligonsalcoi.com/ca/