El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inici de Curs: les obres pararan per facilitar l'accés als col·legis de l'Eixample i Santa Rosa

Atenció a les Paüles perquè es modifica l'accés, i tan sols estarà accessible el de la part de baix. S'accedirà per ací al centre fins que acaben les obres al pont, previstes que finalitzen en poc temps, segons el consistori.
 

Les obres del vial ciclista pararan en els accessos de les Paüles, Horta Major, l'IES Andreu Sempere i Tomás Llácer, per tal de facilitar l'accés als centres educatius. Les parades seran tan sols en els moments d'accés i eixida als col·legis.

Aquest dilluns 9 de setembre s'inicia el curs escolar a tots els col·legis de primària i secundària a Alcoi, la qual cosa suposa una intensificació del trànsit a la ciutat. Enguany es volen prevenir complicacions derivades de les obres del vial per a ciclistes i vianants, sobretot les que afecten els accessos a centres educatius de l'Eixample i Santa Rosa. Per una banda estan les Paüles, on no es pot accedir per la porta principal i tan sols estarà accessible la porta de baix. I després estan els col·legis d'Horta Major i Tomás Llácer i l'institut Andreu Sempere.

Per això, i per evitar complicacions, des de l'Ajuntament s'ha arribat a un acord amb l'empresa encarregada de les obres perquè les pare durant l'accés als col·legis. És una de les qüestions que s'han tractat en la reunió prèvia per coordinar l'inici del curs, i on també s'han establit els efectius per a coordinar el trànsit. En la reunió han participat l'alcalde Toni Francés, el cap de la policia David Lerma, el cap del departament d'obres Miquel Signes, i els regidors Alberto Belda i Jordi Martínez.


El regidor d'educació Alberto Belda assegura que l'objectiu és que la tornada al col·legi "estiga marcada, com ve sent habitual als últims anys, per la normalitat. L'únic centre que modifica la seua entrada és San Vicente de Paul al que s'accedirà per la part de sota fins que acaben les obres al pont, que està previst que finalitzen d'ací a poc temps".