El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Inici escalonat i presencialitat repartida al Campus d'Alcoi de la UPV

Des de la Conselleria d'Universitats fan una crida a la tranquil·litat i expliquen que els protocols d'actuació s'adaptaran a la situació actual de la pandèmia i les indicacions de Sanitat.
 

Dilluns 14 de setembre s'inicia el curs universitari. Al Campus d'Alcoi de la UPV estudiaran vora 2.200 joves, que faran un inici de curs escalonat durant tot el mes, i tindran part de l'educació en línia. 

La primera setmana de classe presencial en primària i secundària ha transcorregut amb relativa normalitat. La gran majoria de xiquets s'han adaptat a les noves normes, i han compensat les noves circumstàncies amb les ganes de retrobar-se amb els companys. I ara és el torn dels universitaris, que començaran el curs el pròxim dilluns 14 de setembre.

Al Campus d'Alcoi de la UPV enguany cursen estudis vora 2.200 joves. L'inici de curs serà escalonat fins a final de mes, i no tots tindran classe presencial. En el vídeo, el director del Campus d'Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, ens explica les circumstàncies concretes de cada curs.

També hem parlat amb la consellera d'Universitats, Carolina Pascual, qui fa una crida a la tranquil·litat i assegura que els protocols d'actuació estan enllestits. Tot i això recorda que són protocols oberts i que s'adaptaran a les circumstàncies concretes de cada moment i lloc.

Recordar que el segon campus universitari de la ciutat, el de la Universitat d'Alacant, iniciarà el curs amb vora 150 estudiants repartits en dos edificis, la Cambra de Comerç d'Alcoi i les instal·lacions del CEEI a la plaça Emilio Sala.