El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Iniciada la reconstrucció del mur de contenció de la carretera Molinar a Alcoi

Obres a la carretera Molinar / Ajuntament d'Alcoi
Va caure part a causa de les pluges finals de 2016

Dins la notícia s'explica com seran els treballs. Aquests treballs ja es poden realitzar perque l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha concedit les ajudes necessàries per a solucionar els danys ocasionats

El temporal de finals de 2016 encara té conseqüencies a Alcoi. Ja han començat les obres per a la reconstrucció del mur de contenció de formigó armat en la carretera Molinar. Recordem que amb les pluges de finals de 2016 el mur de maçoneria es va col·lapsar i va caure en part.

El procediment de l'obra consistirà en uns moviments de terra per fer el camí d'accés desbrossant-lo. Llevaran totes les restes de terra i enderrocs. Després faran l'excavació de la cimentació del mur i formigonat de la cimentació amb unes mesures aproximades de 6 x 4 x 1,20 metres. Finalment reconstruiran el mur de formigó armat de 6 metres de llarg i 9,5 d'alt, amb un ample variable de 0,6 a 0,9 metres. A més, es reconstruirà la vorera i les tanques properes al mur.

Aquests treballs ja es poden realitzar perque l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha concedit les ajudes necessàries per a solucionar els danys ocasionats. Jordi Martínez, regidor d'Obres Públiques, indica que "l’Ajuntament tenia preparat el projecte i una vegada ens han adjudicat les ajudes, hem iniciat ràpidament els tràmits per a dur endavant aquesta actuació". La construcció s'ha adjudicat per valor de 35.516,09 € a l'empresa Asfaltos y Construcciones Aitana, ACA S.L. El termini d'execució de l'obra és de 4 mesos.