El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Iniciades les obres del carrer Entença d'Alcoi amb canvis en la circulació en Espronceda i Isabel la Catòlica

Canvis en la circulació / R. Lledó
S'ha habilitat un solar per augmentar el nombre de places d'aparcament al Carrer Cid

Normalitat a les primeres hores del tall parcial del carrer Entença. Els carrers Isabel La Catòlica i Espronceda passen a tindre doble sentit. L'Ajuntament ha habilitat un solar al Carrer Cid, 22 per tal de cobrir les places d'aparcament que queden inutilitzades durant les obres. L'autobús urbà també queda afectat per les obres. Queda anul.lada la parada d'autobús del carrer Entença, 7. La parada situada en Entença, 23, es trasllada al carrer Pintor Cabrera 29, fins que finalitzen les obres

Ja hi han començat les obres al Carrer Entença, unes obres que, segons l'Ajuntament d'Alcoi, estaven "pendents des de fa més de 40 anys". Concretament hi han començat en el tram situat entre els carrers Espronceda i Isabel La Catòlica. Les obres, en el tram del Mercat de Sant Roc, tenen una durada estimada de 3 a 5 mesos, segons fonts municipals. La informació concreta la podeu consultar a la web de l'Ajuntament.

Normalitat a les primeres hores del tall parcial del carrer Entença. Els carrers Isabel La Catòlica i Espronceda passen a tindre doble sentit. L'Ajuntament ha habilitat un solar al Carrer Cid, 22 per tal de cobrir les places d'aparcament que queden inutilitzades durant les obres.

Tots els canvis i l'inici de les obres s'hi han produït cap a les 13:15 h d'aquest dimarts 3 d'abril. Altre canvi afecta el servei d'autobús urbà, ja que queda anul·lada la parada d'autobús del carrer Entença, 7. La parada situada en Entença, 23, es trasllada al carrer Pintor Cabrera 29, fins que finalitzen les obres.