El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Iniciativa solidària, medi ambiental i comercial per al dissabte 13 d’abril a Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi, juntament amb comerciants del centre i Càrites, han preparat activitats per a tot el dissabte per a què tant els menuts com els més majors gaudeixen d’aquesta iniciativa.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi, juntament amb Rafa Pérez, president d’ACECA, Alejandro Cerro, representant de “Al Centro”, i Santiago Segura, delegat arxiprestal de Càrites Interparroquial Alcoi, han presentat una iniciativa que junta solidaritat, medi ambient i comerç per al dissabte 13 d’abril.

De matí, entre les 11.00 i les 14.00 h, els xiquets i xiquetes podran gaudir de “Menut Centre” en el qual podran jugar a diferents jocs tradicionals pel carrer Sant Llorenç, que estaran amenitzades de la mà del grup alcoià Big Band i que finalitzarà a la 13.00 h, a la plaça de Dins amb l’actuació de The Glups, dirigida als més menuts.

A la vesprada, al Parterre hi haurà ambientació musical gràcies a Joe Pask, perquè els més joves també tinguen el seu moment en aquesta iniciativa.

A més de totes aquestes activitats, la part solidària vindrà de la mà dels comerciants del centre que col·laboraran amb la recaptació de diners a benefici de Càrites, i a més sortejaran una bicicleta elèctrica entre aquells que entre el dia 12 i 14 d’abril compren o consumisquen als locals que participen en aquesta iniciativa.

Per últim, la part medi ambiental de la iniciativa vindrà de part de l’Ajuntament, que proporcionarà als comerços participants, un “pack ecològic” en el que podrem trobar bosses de paper entre altres.