El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Injecció econòmica de 3.800.000 per als polígons industrials d'Alcoi

Amb l'aportació de la Conselleria d'Economia i l'Ajuntament d'Alcoi

Aquest augment ha estat gràcies a l'aportació del 90% de la inversió per part de l'administració autonòmica, ja que en un principi anava a ser del 70%, segons ha anunciat Climent. ARAMULTIMÈDIA també ha estat a la visita a Cotes Baixes i ha pogut veure les primeres obres en una zona que passarà a ser verda. Tot al vídeo

El Conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l'IVACE, Júlia Company, han visitat distints polígons industrials de les comarques de la Vall d'Albaida i L'Alcoià on s'han fet millores. Aquestes han d'estar justificades abans de 2018. En el cas concret d'Alcoi, gràcies a l'aportació del consistori i IVACE, es destinaran uns 3.800.000 euros.

Aquest augment ha estat gràcies a l'aportació del 90% de la inversió per part de l'administració autonòmica, ja que en un principi anava a ser del 70%, segons ha anunciat Climent. Toni Francés, alcalde d'Alcoi; Manolo Gomicia, regidor d'Empresa; i Màrius Ivorra, portaveu de Compromís a Alcoi han acompanyat a Rafa Climent i Júlia Company en la visita als polígons de Cotes Baixes i Santiago Payà.

ARAMULTIMÈDIA també ha estat a la visita a Cotes Baixes i ha pogut veure les primeres obres en una zona que passarà a ser verda. Tot al vídeo.