El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Injecció econòmica per a les polítiques juvenils d'Alcoi

Activitat al CCJ

El pressupot anual del centre juvenil és de 65.000 €, al qual s'haurà de sumar enguany per primera vegada l'aportació de l'IVAJ.

Fruit de les activitats que es desenvolupen al Centre Cervantes Jove (CCJ), l'Ajuntament d'Alcoi ha rebut una subvenció de 54.600 € per a destinar a programes de joventut i equipament electrònic.

Les ajudes provenen de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), que enguany ha concedit a Alcoi la quantia més elevada d'entre tots els municipis de la Comunitat. Cal dir que el CCJ ja disposa d'una partida anual municipal de 65.000 €, a la qual s'haurà de sumar enguany per primera vegada l'aportació autonòmica.

Per a la regidora de Joventut, María Baca, el centre juvenil "és referent no només a Alcoi sinó a tota la comarca. Amb ell s'ha aconseguit recuperar un espai referent per a diverses generacions als anys 80-90, exercint polítiques transversals adaptades al segle XXI".

Pròxims projectes per als joves

De cara al futur l'Ajuntament té previstes més iniciatives encarades a la gent jove, com la creació d'una pista BMX al Romeral, la reconversió de les oficines del Centre Cultural en aules d'estudi, o l'obertura de la tercera planta del CADA de gestió municipal amb múltiples activitats i equipament.