El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instal·lada la nova senyalització amb normes d'ús en els parcs adaptats de Cocentaina

Instal·lada la nova senyalització amb normes d'ús en els parcs adaptats de Cocentaina / Cocentaina
El disseny dels cartells són moderns i atractius perquè les persones ho llisquen

La regidoria d’Autonomia Personal de Cocentaina, instal·la en els parcs adaptats una nova senyalització amb les normes d’ús i un disseny atractiu perquè les persones ho llisquen.

En cinc parcs adaptats del municipi de Cocentaina, la regidoria d’Autonomia Personal ha instal·lat una nova senyalització amb les normes d’ús. Aquesta és una inversió que prové de 2017 i els parcs són: el de l’avinguda País Valencià, el de la zona 4.4., el del barri de Sant Hipòlit, el del Ferrocarril i el del Paquito el Xocolatero.

Les normes noves d'ús assenyalen assumptes tan importants com: mantindre'l nét, no malgastar l’aigua, respectar l’edat dels jocs per a no trencar-los o cuidar el mobiliari per trobar-lo sempre en bones condicions.

Pel que fa al disseny dels cartells, són moderns i atractius per fer que les persones llisquen les normes i s’han disposat uns forats per què els més menuts i menudes col·loquen la seua cara i puguen fer-se una fotografia amb els cartells.

Mireia Estepa, la regidora de l’àrea d’Autonomia Personal, diu que "estem molt satisfets amb el resultat divertit i vistós que ha quedat i esperem que servisca per a fomentar el bon ús dels parcs i conscienciar-nos que tindre una Cocentaina bonica és cosa de tots i totes".