El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instal·lades 41 càmeres de seguretat als polígons industrials d'Alcoi

Càmeres en poligons industrials / Ajuntament d'Alcoi
És una de les moltes mesures del Pla de Modernització dels polígons i s'ha adjudicat per 104.876,76 euros

En total són 3,8 milions d'euros el que dedica l'IVACE i l'Ajuntament d'Alcoi a les àrees industrials alcoianes. El sistema de càmeres podria estar operatiu pròximament, segons el regidor d'Empresa, Manolo Gomicia

Cinc polígons industrials d'Alcoi (Castellar, Cotes Baixes, Cotes Altes, La Beniata i Santiago Payá) ja compten amb 31 càmeres de vigilància i 10 de captura de matrícules. La instal·lació d’aquest sistema de videovigilància s’ha adjudicat per 104.876,76 €, un 40% menys respecte a la xifra de licitació inicial: 171.989 €. Aquesta és una acció més dins de la millora de polígons. Cal destacar que a Alcoi són 3,8 milions d'euros els que destinaran entre IVACE i Ajuntament, com ja vam avançar a ARAMULTIMÈDIA.

El material enregistrat podrà ser visualitzat, gravat i gestionat per aquest sistema de control que, en paraules del regidor Manolo Gomicia, està sent instal·lat actualment en dependències policials i podria estar operatiu pròximament. Amb aquest circuit tancat de càmeres es podrà disposar de dades dels accessos per tal de millorar la seguretat d’aquests, així com d’informació referent a les activitats que allí es desenvolupen.

Segons indica l'Ajuntament d'Alcoi en un comunicat de premsa, "el pla de millora dels polígons pretén posar al dia totes les àrees industrials de la ciutat, amb moltes millores que donaran resposta a moltes de les demandes realitzades durant anys pels empresaris que ocupen aquests polígons".