El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instal·lats els primers pilons protectors d'una de les voreres del Pont de Sant Jordi d'Alcoi

Els pilons ja instal·lats
Segons la previsió de l'Ajuntament, el 22 i 23 de desembre es col·locaran els de l'altra vorera

L'obra no estarà completa, ja que s'instal·laran unes plaques de metacrilat enllumenat entre piló i piló. La col·locació dels pilons és d'una recomanació de les forces de seguretat per a reforçar la protecció en les vies principals després de l'atemptat de Barcelona

Ja s'hi han col·locat els pilons protectors a la vorera esquerra del Pont de Sant Jordi, la que està més prop de l'Església de Sant Jordi. Els de l'altra vorera s'instal·laran, segons ha informat l'Ajuntament, el divendres 22 i dissabte 23 de desembre. Durant el temps de les obres, es tallarà el carril del pont en sentit Alameda - Centre. L'obra no estarà completa, ja que posteriorment s'instal·laran unes plaques de metacrilat enllumenat entre piló i piló. 

Com ja vam avançar, els 180 pilons tenen 50 centímetres d'alt i 25 centímetres de diàmetre. Cal recordar que la instal·lació dels pilons és d'una recomanació de les forces de seguretat per a reforçar la protecció en les vies principals després de l'atemptat de Barcelona, i el que sí que és cert, és que evitaran el pas de vianants pel mig del pont i incrementaran la sensació de seguretat per la vorera.