El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instal·len punts de llum en el túnel de l'Eixample

Entrada del túnel / Facebook obres i seveis Alcoi

Alguns usuaris s'han queixat que el tram d'accés al túnel és objecte d'actes vandàlics, amb l'arrancada de diversos pilons que delimiten els carrils de pas.

El nou eix ciclista d'Alcoi suma un altre tram al seu recorregut. Es tracta de l'antic túnel al barri de l'Eixample, d'uns 350 metres d'extensió, i que ja disposa de llum per a guiar a ciclistes i vianants.

Aquest túnel connecta el carrer Perú amb la part baixa del polígon Cotes Altes, i fou construït fa dècades per tal d'albergar una via ferroviària, encara que mai fou utilitzat per a aquest fi. A pesar que el túnel no es trobava clausurat, la seua extensió feia que fóra difícil creuar-lo sense llum.

Queixes

La nova instal·lació lumínica no ha impedit però que alguns usuaris es queixen dels nombrosos automòbils que estacionen a l'entrada del túnel, els quals també podrien estar fent malbé el traçat amb les rodes. Recordem que aquest tram no s'ha volgut asfaltar en vista al futur projecte del Bulevard, que també discorrerà per aquesta zona. De fet, no són els únics problemes que es registren en aquest tram, i és que alguns usuaris denuncien que els pilons de fusta instal·lats per a delimitar el carril de ciclistes i vianants apareixen arrancats del seu lloc constantment.

En aquest sentit, Podem Alcoi demanarà al govern local al plenari del 4 de novembre una campanya informativa per a promoure el correcte funcionament del nou vial.

Pilons arrancats / Facebook 'Alcoy en debate'