El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instal·len un banc d'aliments veïnal en plena avinguda de la Hispanitat

"Espere que la idea es puga traslladar a altres barris de la ciutat", reconeix la impulsora de la iniciativa. 

Fruit d'una iniciativa veïnal, el barri de la Zona Nord disposa des del passat dissabte d'un banc solidari situat en plena avinguda de la Hispanitat. En ell es poden dipositar tant productes alimentaris com d'higiene, pensats perquè els reculla la gent més necessitada.

La idea va sorgir d'una veïna del barri, que en companyia del seu fill s'ha encarregat de 'posar la primera pedra' d'aquesta iniciativa solidària. El punt de donació està situat en meitat de l'avinguda de la Hispanitat, justament enfront d'un establiment 'Mas y mas'. "D'aquesta manera es facilita l'aportació dels veïns", reconeix la impulsora de la iniciativa. Es recomana dipositar aliments no peribles, perquè puguen resistir més temps a la intempèrie.

Els productes es dipositen en un fanal de l'avinguda, baix d'un panell que protegeix els aliments de les possibles inclemències del temps. En ell es pot llegir: 'Banc solidari. Hui per tu, demà per mi'. "Espere que la idea es puga traslladar a altres barris de la ciutat", assegura aquesta veïna, qui al·ludeix a les dues motivacions que l'han dut a actuar: "Poder ajudar a la resta i donar valor de generositat als meus fills".