El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Intensa setmana de la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi amb la visita dels alumnes francesos

Intensa setmana de la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi amb la visita dels alumnes francesos / Esclaves
Hi han pogut visitar el Bioparc de València, la fàbrica de guitarres Alhambra de Muro, la Font Roja, Xàtiva, Alacant i l'Alcoi modernista.

Durant una setmana, entre el col·legi La Salle i Esclaves SCJ han acollit a alumnes de la classe internacional del col·legi d'Avignon i han pogut fer activitats i visitar moltes coses de la zona.

La Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi ha viscut una setmana intensa amb la visita dels alumnes de la classe internacional del col·legi d'Avignon.

Els 32 alumnes han estat distribuïts entre el col·legi La Salle i Esclaves SCJ i han pogut visitar el Bioparc de València, la fàbrica de guitarres Alhambra de Muro, la Font Roja, Xàtiva, Alacant i l'Alcoi modernista, a més de realitzar activitats en el col·legi al costat dels seus companys espanyols.

A més han participat en el menjador solidari del col·legi Esclaves SCJ per a recaptar fons per a la recerca que porta avance la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

I sobretot han conegut les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi.