El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Investigadors del Campus d'Alcoi i L'Oreal treballen junts en un estudi de neuromàrqueting

El grup MaCom Research Lab del Campus d'Alcoi de la UPV ha treballat per a L'Oreal / UPV
L'objectiu és mesurar les emocions de dones amb problemes en la pell en situacions quotidianes

"L'objectiu principal del projecte era conéixer millor el que senten les persones amb acné sever, clients de la marca Vichy, aprofitant tot el potencial que actualment ofereixen les eines de neuromàrqueting", segons indica Pablo Ferreiros, investigador del MaCom Research Lab

El grup MaCom Research Lab del Campus d'Alcoi de la UPV ha desenvolupat un experiment social de neuromàrqueting per a la multinacional L'Oreal i en concret per la seua marca Vichy. Aquest estudi ajudarà a L'Oreal a identificar els nivells emocionals de les experiències negatives viscudes diàriament per aquelles persones que pateixen alteracions cutànies severes en el rostre.

Pablo Ferreiros, investigador del MaCom Research Lab, destaca que "l'objectiu principal del projecte era conéixer millor el que senten les persones amb acné sever, clients de la marca Vichy, aprofitant tot el potencial que actualment ofereixen les eines de neuromàrqueting".

La ciutat on es va fer aquest experiment fou a Bucarest i allí es van mesurar les emocions i el nivell d'estrés que genera la mirada de la gent en persones amb problemes de la pell. A banda d'aquest experiment, MaCom Research Lab va oferir altre estudi a la Volvo Ocean Race 2017 a Alacant. En aquest cas van mesurar el poder emocional de les marques en espais com el que estava dedicat a l'eixida de la volta al món de vela.