El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Investigat per conducció temerària després de publicar un vídeo fent carreres en La Carrasqueta

Captura del video, facilitada per la Guàrdia Civil

Els agents han pogut identificar el motorista pel vídeo que ha penjat en les xarxes. La Guàrdia Civil fa una crida als ciutadans per alertar si detectem aquestes carreres al telèfon 062.

La Guàrdia Civil investiga un home de 31 anys per un possible delicte contra la seguretat viària després de conduir de manera temerària per les revoltes de La Carrasqueta.

La investigació s'inicia aquesta mateixa setmana quan la Guàrdia Civil localitza un vídeo en aquest enllaç de Facebook on es veu com l'home, "amb una motocicleta de gran cilindrada" condueix a "una velocitat bastant inadequada per a la via, i envaint el carril contrari". Gràcies al vídeo, han identificat el conductor i l'han investigat per un delicte contra la seguretat viària. Aquest delicte, segons informen els agents, suposa penes de presó d'entre sis mesos i dos anys, i la privació de conduir vehicles de motor entre un i sis anys.

La Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit d'Alacant alerta del perill de les curses il·legals en carreteres de la província. En les nostres comarques són habituals i especialment perilloses les de la Carrasqueta i el Rebolcat. Els agents demanen la col·laboració dels ciutadans, i recorden que existeix el telèfon 062 per alertar de situacions irregulars en carretera.