El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Investiguen a Alcoi el robatori d'oli dels contenidors de reciclatge

Des de l'Ajuntament demanen la col·laboració ciutadana per a denunciar qualsevol abocament il·legal que detecten.
 

L'Ajuntament ha netejat l'abocament dels envasos, localitzat a prop del Rebolcat, i ha identificat dos vehicles sospitosos. S'ha donat avís a la Policia Local i s'ha denunciat davant el SEPRONA.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi informen que durant el 2020 s'han produït diversos robatoris en els contenidors d'oli. Els trencaven i buidaven el seu contingut. Ja enguany s'han detectat dos punts on s'han abocat diversos envasos que havien contingut oli, un en el camí que va del Viaducte al Rebolcat; i l'altre en l'accés al Mas de la Serreta.

Localitzats els punts d'abocament s'ha pogut determinar que els envasos contenien l'oli furtat, i l'Ajuntament ha identificat dos vehicles sospitosos que presumptament podrien pertànyer als autors dels robatoris. S'ha donat avís a la Policia Local i s'ha presentat una denúncia davant el SEPRONA i la Conselleria d'Agricultura. També s'ha donat avís als municipis veïns perquè l'Ajuntament sospita que podria estar passant el mateix a Cocentaina i Muro. Els dos punts d'abocament s'han netejat per part de l'empresa FCC."Volem que la ciutadania d’Alcoi estiga ben segura que el govern fa tot el que pot per acabar en aquests abocaments il·legals, tal com s’ha actuat a Serelles i en la zona del ‘Clérigo’, denunciant, netejant i posant totes les barreres i impediments possibles per evitar que es tornen a produir aquests abocadors. Des d’ací volem agrair a la ciutadania la informació que ens proporcionen sobre els abocadors, així com als companys dels diferents grups polítics que conformen el plenari de l’ajuntament. En nombroses ocasions hem dit que és molt difícil controlar aquests abocadors, però a poc a poc i entre totes i tots estem treballant per evitar i acabar amb els mateixos", diu el regidor de transició ecològica Jordi Silvestre.