El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ioga, pilates i BodyArt arreu de la Vall d’Albaida

La primera cita tindrà lloc, el dissabte 24 d’abril, a Quatretonda.
  • Les activitats tindran lloc durant els mesos d’abril, maig i juny.

  • Les jornades de dissabte se celebraran de 17.00 a 18.30 hores, mentre que les de diumenges seran de 10.30 a 12.00.

En 2015 va tindre lloc la primera edició del programa ‘Naturbalance’, la iniciativa de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida que pretenia fomentar un estil de vida saludable. Sis anys després, una vintena de pobles han volgut sumar-se a aquesta iniciativa.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, conjuntament amb la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comptat, ha presentat el programa d’activitats corresponent a la iniciativa Naturbalance, una proposta amb la qual es pretén fusionar l’esport amb el contacte amb la natura. A més, els horaris d’aquestes activitats comptaran amb un esmorzar saludable després de l’exercici amb intenció de fomentar un estil de vida saludable en el marc d'alguns dels paratges més emblemàtics de les comarques.

Enguany, després de més de cinc edicions i novament amb la participació de l’escola Masters Ballet, Naturbalance 2021 ofereix la possibilitat de practicar activitat física a partir de tres esports: el ioga (pràctica que pretén aconseguir un major control físic i mental), el pilates (disciplina que busca enfortir el cos i aconseguir una major flexibilitat) i el BodyArt (activitat formada per una sèrie de moviments la finalitat dels quals és alleugerir les tensions físiques i la reducció de l’estrés a través de la respiració).

Amb aquest programa, ambdues mancomunitats de municipis ofereixen un total de 20 jornades gratuïtes en distints municipis com ara Quatretonda, Llutxent, Bocairent, Salem, Albaida, Agullent, Agres o l’Olleria, d’entre altres. Es tracta d’una activitat gratuïta pensada per a tots els públics. Les places seran limitades, per la qual cosa es requerirà una inscripció prèvia (fins al dijous abans de l’activitat) que pot realitzar-se a través del web de Turisme Vall d’Albaida.

Les sessions, segons informen des de l’organització, tindran en compte les restriccions sociosanitàries vigents en el moment de desenvolupament de les activitats. El calendari contempla els següents horaris: dissabtes de 17.00 a 18.30 hores i diumenges de 10.30 a 12.00 hores.