El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Isabel Clara Simó guanya el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

Isabel Clara Simó, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes / Òmnium Cultural
El lliura Òmnium Cultural

Els Premis de les Lletres Catalanes arriben a la seua 49a edició. La guanyadora del premi d'honor en aquesta edició ha sigut l'alcoiana Isabel Clara Simó. Amb 73 anys continua sent un referent viu de la nostra llengua. Altres premis que ha guanyat ha sigut el Premi Sant Jordi de Novel·la o el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, entre altres

Els Premis de les Lletres Catalanes arriben a la seua 49a edició. La guanyadora del premi d'honor en aquesta edició ha sigut l'alcoiana Isabel Clara Simó. Amb 73 anys continua sent un referent viu de la nostra llengua. Altres premis que ha guanyat ha sigut el Premi Sant Jordi de Novel·la o el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, entre altres.

Des d'Òmnium Cultural destaquen que "aquests premis continuen tenint tant ressò per la importància dels premiats com Isabel Clara Simó". A banda dels premis mencionats, a 2013 fou anomenada Filla predilecta i reconeguda amb la Medalla d'Or d'Alcoi. A 2016 és nomenada degana de la Institució de les Lletres Catalanes.