El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Isabel-Clara Simó, Josep Sou i l'IES Pare Vitòria són els 'Palmells 2019'

Isabel Clara-Simó en una visita a Alcoi

L'acte serà el divendres 27 de setembre a les 20 h., al Casal Ovidi Montllor.

'Palmells 2019, mà de futur' són els guardons entregats pel periòdic El Grat. En 2019, s'entregaran tres i els guardonats són Isabel-Clara Simó, Josep Sou i l'IES Pare Vitòria. El motiu del lliurament dels 'Palmells' és el reconeixement per a les persones que modelen la nostra cultura, inspiren moviments i enlairen la singularitat cívica que la cultura comporta. Els guardons s'atorgaran aquest divendres 27 de setembre a les 20 h., al Casal Ovidi Montllor.

Pep Gimeno ' Botifarra' i Amàlia Garrigós seran protagonistes com a músic i presentadora, respectivament. Pel que fa als guardonats, Isabel-Clara Simó serà la primera en rebre el 'Palmell'. El segon guardonat és una altra persona ben destacada: es tracta de Josep Sou, professor i director de la Càtedra Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, qui ha traçat, amb la seua poesia visual, grans treballs per la cultura que ens uneix. El tercer ‘palmell’ anirà destinat al primer institut que va donar cobertura a les nostres comarques: és l’IES Pare Vitòria d'Alcoi, un centre que sempre ha apostat fermament per l’educació en valencià i que està a punt de celebrar el seu noranta aniversari.

A banda de Pep Gimeno ' Botifarra', també participaran en l'acte Xelo Payà, Silvestre Vilaplana i Jordi Botella. L'acte serà retransmès per les xarxes socials via streaming.