El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Isabel López, alcaldessa de Xixona: "És important atendre soles a la informació oficial"

L'Ajuntament de Xixona facilita diàriament informació actualitzada al voltant de les mesures preses per lluitar contra el Coronavirus a través del seu perfil a les xarxes socials, i el web municipal.

Des del veí municipi de Xixona ens arriba una recomanació molt important per a afrontar l'actual estat d'alarma: "És important atendre soles a la informació oficial".

En aquest sentit, l'Ajuntament de Xixona facilita diàriament informació actualitzada al voltant de les mesures preses per lluitar contra el Coronavirus. Per a tal fi disposen de grups de Whatsapp, perfil a les xarxes socials, i el web municipal. "Des de l'Ajuntament fem públics comunicats a mesura que rebem informació d'altres administracions", assegura l'alcaldessa.

La primera edil fa menció a altres normes bàsiques, com ara realitzar desplaçaments pel carrer el més curt possible, i solament si estan motivats. També recorda que a l'hora d'anar a comprar és preferible realitzar les cues fora dels establiments, i que la prohibició d'eixir al carrer excepte per motius justificats també és aplicable a les eixides a la muntanya.

Amb aquestes paraules ha volgut l'alcaldessa conscienciar a la ciutadania: "Ens estem enfrontant a una situació desconeguda i molt complicada, que ens ha portat a adoptar mesures dràstiques (...) us demane que no abaixeu la guàrdia i que compliu amb els missatges que ens arriben des de les diferents administracions".